Sommet Education
Sommet Education е уникална образователна група, специализирана в програми по туризъм, луксозен бизнес мениджмънт и гастрономия. Компанията оперира три знакови образователни институции: Глион, Ла Рош и Екол Дюкас, където се предлагат академични програми и професионални курсове за всички нива от Бакалаври и Магистратури до програми за професионалисти с 10+ годишен опит.

Глион е сред най-престижните световни лидери в образованието, облужващ динамичните и простоянно променящи се индустрии на туризма и луксовните брандове и стоки. С кампуси в Швейцария и Англия, Глион предлага трансформиращо и силно перосонализирано образование.

С кампуси в ексклузивните курурти на Кранс Монтана, Швейцария и Марбея, Испания, Ла Рош е международен бизнес колеж фокусиран върху туристическата индустрия. Нашата мисия е да офоримим бъдещето на хотелиерския бранш като подготвим иновативно мислещи таланти.

Екол Дюкас е международна мрежа от училища, основана от легендарния шеф Ален Дюкас. Нашата мисия е да предаваме Френската експертиза и перфекционизъм в кулинарното и сладкарското изкуство. Нашите три уникални кампуса във Франция се допълват от студията ни във Филипините, Индия и Тайланд.

 

Адрес: ул. Сан Мартин 7, Лозана, Швейцария
Лице за контакт: Горан Йорданов
Тел.: +359896888191
Имейл: goran.yordanov@int.sommet-education.com
Уебсайт:

www.glion.edu  | www.lesroches.edu   | www.ecoleducasse.com