SARTIE
Всичко започна преди 25 години с една мечта – мечтата да създаваме уникални кухни с непреходен стил, които са устойчиви на времето и тенденциите. От този миг, всеки ден се стремим към съвършенство, създавайки продукт, в които функцията и естетиката са в пълна хармония, а фокусът е поставен върху човека и неговите нужди.

Мисията ни е да създаваме пространства, които събират хората заедно и са повод за споделени мигове на щастие. Това е източникът на нашето вдъхновение и креативност при създаването на всяка уникална кухня SARTIE.

Създадени по поръчка, кухните SARTIE са ценни уникати на майсторската изработка, които отговарят на изискванията и предпочитанията на клиенти от цял свят. Те съчетават перфектния баланс между елегантност, прецизност и съвършенство във всеки детайл. За нас е важно да познаваме добре клиентите си и техните индивидуални нужди, така че това, което правим да им носи истинско щастие.

Контролът при всички етапи от производството на кухните SARTIE гарантира високо качество и прецизност при изработката, надеждност, безопасност и издръжливост на продукта, създаден със специално внимание към детайла. Поради това, след години на ежедневна употреба, Вашата кухня ще запази своята красота.

Адрес: ул. Цар Освободител 12, Банкя
Лице за контакт: Александър Кирилов
Тел.: +359895622277
Имейл: info@sartie.bg
Уебсайт: www.sartie.eu