M&M Tax GmbH
M&M Tax е вашият доверен партньор за комплексни данъчни и ДДС консултации в Швейцария.

Основани през 2021 г. и базирани в Берн, ние предлагаме индивидуални решения за фирми и физически лица. Благодарение на професионалното ни минало в EY (Ernst & Young) и съответното академично образование притежаваме задълбочени познания за швейцарското данъчно законодателство, за да предоставяме компетентни консултации на нашите национални и международни клиенти.

Услугите ни включват данъчни консултации, подкрепа при данъчната администрация, идентифициране на рискове и изготвяне на данъчни декларации. Предлагаме експертни познания в областта на съдействие при данъчни одити и консултации по международно данъчно право.

В областта на ДДС анализираме квалифицирането на (трансгранични) услуги по отношение на ДДС и правим преглед на швейцарските ДДС задължения. Действаме като данъчен представител в Швейцария, поемаме регистрацията в регистъра по ДДС и подаваме отчетите.

Фокусът ни е върху предоставянето на ясни насоки в сложната данъчна среда, подпомагане на фирмите за оптимизиране на данъчните облекчения и подпомагане на физическите лица за улесняване на техните индивидуални данъчни дела.

В M&M Tax изграждаме доверие чрез професионализъм и ангажираност. Ние ценим доверителното партньорство за осъществяване на Вашите данъчни цели.

Адрес: Wylerringstrasse 64, 3014 Berne, Switzerland
Лице за контакт:

Матиас Шнайдер, LLM Tax, Главен изпълнителен директор

Мартина Шнайдер, LLM VAT, Директор

Тел.: +41 31 330 26 40
Имейл:

matthias.schneider@mm-tax.ch

martina.schneider@mm-tax.ch

Уебсайт: www.mm-tax.ch