BGO Software

BGO Software предлага пълна гама от ИТ решения – от разработване и поддръжка на софтуер, през ИТ обучения и консултации до модернизация на вече съществуващи приложения.

Ние консултираме, подкрепяме и помагаме на различни правителствени институции, частни предприятия и организации в световен мащаб.

Нашите ИТ услуги са базирани на най-новите технологии, програмни езици и платформи, което ни помага да превръщаме всеки един проект в успешна история.

Като компанията с най-голям брой сертифицирани Кендо UI разработчици и консултанти, ние сме обучили над 150 програмисти от цял свят как да модернизират приложения с Кендо UI, както и с други съвременни технологии и уеб решения.

Една от основните ни услуги е разработването на уеб приложения, което изкуство сме овладели благодарение на повече от 10 години опит. Услугите, които предлагаме са напълно прозрачни, което позволява на нашите клиенти да бъдат активна част от целия бизнес процес.

Акцентирането върху очакванията на клиентите, потребителските нужди и функционалностите на продукта ни позволяват да трансформираме идеите в устойчиви бизнес решения.

бул. „Цар Борис III” № 159, ет. 10, София 1618, България

Лице за контакт: Нина Александрова

+359 884 678 299

info@bgosoftware.com

www.bgosoftware.com