Суис Апрувъл Блек Сий ЕООД
Swiss Approval Black Sea, e новия български клон на Swiss Approval International,  независим орган за инспекция и сертификация на системи за управление, работещ от Бургас.

Swiss Approval предлага пълната гама от сертификация на системи за управление, собствени „акредитирани“ схеми за сертифициране.

В допълнение Swiss Approval  предлага и «Brand Certifications» ориентирани към качеството на хотелиерските услуги, относно безопасността на гостите, S&W Cert, както и M&W Cert за клиники и медицински кабинети. С дейността си  Swiss Approval действа като надежден и ценен партньор, предоставяйки  програми, обезпечаващи качество на обслужването, адресирани до всички потребители на услуги както и ориентирани към безопасността на служителите.

Swiss Approval извършва инспекции в промишлеността от Втора и Трета страна на промишлени производствени процеси, конструкции и оборудване.

Swiss Approval предлага в сектора на модерното безразрушително изпитване инспекции, валидиране на модели, анализ напрежението на материалите, техническа оценка на продукти и конструкции. Дейността ни е разработена чрез наше собствено оборудване, с помощта на високо квалифицирани служители и е стриктно обвързана с инспекция на заварките и картографиране на корозия.

Компанията действа и като NoBo за  ЕС 5 директиви като: PED, прости съдове под налягане, машини, строителни продукти и асансьори.

Swiss Approval  е орган за сертификация на широка гама технически специалности, професии в сферата на икономиката и мениджмънта.

Адрес: гр. Бургас, ул. Крайезерна“Nо 45, ет. 3
Лице за контакт: Весела Михайлова
Тел.: +359 56 706 123, +359 887 577 113
Имейл: info@swissapproval.bg
Уебсайт: www.swissapproval.bg  www.swissapproval.ch