ХОВАГ

HOWAG е утвърдена швейцарска компания с международен опит и ноу-хау в разностранни кабелни решения. Дъщерното дружество в България – ХОВАГ ООД е създадено в Търговище на 18.11.2014.

HOWAG е вашият надежден партньор за кабелна конфекция, кабелни системи и комлекти. Компанията е също така добре позната в търговията на висококачествени кабели, компоненти и системни технологии. Сред нашите клиенти ще намерите представители на инженерната индустрия, ИТ и телекомуникационни оператори, фирми за охрана, дружества за производство и енерго-разпределение, както и производители на медицински продукти.

Високо квалифицираният и мотивиран екип е отличен източник за нови разработки, оценки за продукти, серийна продукция и многонационални решения.

Нашите производствени предприятия и складове в Швейцария, България и Китай работят с еднакво високо ниво на качество и поддържат тясно и пряко сътрудничество помежду си.

Възползвайте се от ефикасни и ефективни продуктови решения на проекти, тъй като всички наши „решения идват от един източник“. Нашата максима на добра „възвръщаемост на инвестицията“ е лесно да се постигне, поради ангажираността ни към високото качество.

Ние с удоволствие участваме във вашите международни проекти с нашата широко-мащабна и ориентирана към клиентите организация.

Ул. “ Никола Маринов“ 3, Търговище, България

Лице за контакт: Радка Бонева

+359 885 57 16 52

radka.boneva@howag.bg

www.howag.bg