Хакомо

Hakomo проектира зашеметяващи интерфейси и разработва надеждни приложения чрез проекти или специализирани екипи.

Hakomo е компания за първокласно разработване на уеб сайтове, мобилни приложения и дигитализация на фирмените процеси. Ние помагаме на малките и средните предприятия да станат по-ефективни в процесите, да спестят време и разходи, както и да достигнат до нови клиенти чрез онлайн медии.

Изключителният дигитален продукт е резултат от разбирането за нуждите на бизнеса Ви. Работим заедно с вас, за да тестваме, прецизираме и подобрим идеята Ви, въз основа на Вашите бизнес познания и нашия технически опит. Нашата работа не е да изградим най-сложната система, а да търсим допълнителни възможности, ползи, потенциални ограничения и как да комбинираме всички наши познания и най-добри практики в решение, което отговаря на вашите бизнес нужди и спестява време и ресурси.

Ние предлагаме личен и гъвкав подход към всеки клиент. Доверявайки се на Hakomo, Вие получавате нашето внимание и отдаденост, за да опростите живота си. Имаме прозрачна комуникация за напредъка на вашия проект чрез лесния за потребителя инструмент Hexakit. Всяка задача може да бъде проследена, одобрена или модифицирана от вас по всяко време.

Адрес: 13б Шейново ет 4, 1504 София

Лице за контакт: Петър Петров, Управител

Телефон: +359885362007

Ел. поща: bcss@hakomo.com

Website: www.hakomo.com