Триза ООД

„ТРИЗА“ ООД е българо-швейцарско дружество, част от холдинга ТРИЗА. То е единствената дъщерна компания, извън територията на Швейцария. С почти 20 години присъствие на българският пазар марката е добре позната и наложена сред потребителите, като асортиментът ни от четки и пасти за зъби може да бъде открит във всички големи български и международни вериги.

Също така, „ТРИЗА” ООД е изключителен представител и вносител на швейцарските армейски ножове Victorinox (www.victorinox.ch), както и на новата им гама продукти – пътни чанти, раници, портфейли и различни аксесоари за пътуване.

Със своето високо качество, многофункционалност и отличен дизайн тези ножове продължават традиция, започната още през 1884 година. Изработени от първокачествена неръждаема стомана, ножовете Victorinox имат доживотна гаранция за всякакви дефекти на материалите и изработката. Всеки един от артикулите дава възможност за щамповане на фирмено лого. С избор между над 300 различни модела, ножовете с марка Victorinox са прекрасен подарък за партньори и приятели.

Гара Елин Пелин, България

Лице за контакт: Евгени Кръстев, Управител на дружеството
+35929634691
trisa@trisa.bg 

www. trisa.bg