Студио Лингуа

Агенция “Студио Лингуа” е създадена през 2009 година. Целта ни е да бъдем максимално полезни за клиентите си. Нашите преводачи са професионалисти, доказали се в своята област и отдадени на работата си. Основното ни задължение е да осигурим качество и прецизност на превода и да се съобразим със сроковете, за да улесним дейността на клиентите си.

Нашите партньори получават качествена и бърза услуга, при гарантирана конфиденциалност! Агенцията ни притежава Лиценз N 9-ПР 263 от Дирекция „Консулски отношения” към МВнР. Можем да задоволим Вашите изисквания по отношение на писмени преводи от и на повече от 20 езика в следните области:

– Право и Юридически текстове
– Банково дело, Одит и Счетоводство
– Политика и Комуникации
– Медицина
– Информационни технологии
– Техника, Архитектура и Строителство
– Икономика и Енергетика
– Лични документи и Интернет страници
– Фирмена документция и Кореспонденция

Направените от нас преводи се предоствят на клиента на бланка на агенцията, заверени и подписани от заклет преводач.
Ако клиентът го изисква, извършваме легализация в Консулски отдел на Министерство на Външните Работи на Република България.
Когато клиентите ни се нуждаят от устни преводи, предлагаме консекутивен /последователен/ или симултантен /синхронен/ превод.

Основната ни цел е да направим общуването между страните безпроблемно и максимално ползотворно, премахвайки езиковата бариера помежду им. Нашето кредо е, че успехът се постига само чрез работа в екип от професионалисти и добронамерено сътрудничество. Не се колебайте да се свържете с нас!

studiolingua.bg
Адрес: 1202 София, ул.”Родопи” 50,
тел. 0888 721008, 0888 426434
e-mail: eli@studiolingua.bg
rosi@studiolingua.bg