Софтгруп
Софтгруп е софтуерна компания, фокусирана върху разработка на софтуерни и хардуерни решения за фармацевтичните компании от цяла Европа, Близкия Изток и Азия.

Компанията оперира 20 години като е призната от производителите и притежателите на разрешения за употреба (ПРУ) като надежден доставчик на решения за сериализация и агрегиране. Решенията подкрепят фармацевтичните компании в борбата им за ограничаване навлизането на фалшиви лекарства на пазара.

Адаптирайки продуктите и услугите си спрямо специфичните процеси на пакетажните линии в производствата, портфолиото от решения на компанията обхваща всички нива по процеса проследимост, сериализация и агрегиране.

Софтгруп е сертифициран доставчик на технологични решения и доверен партньор на Европейската организация за верификация на лекарства (EMVO) и Българската организация за верификация на лекарства (BgMVO), както и сертифициран партньор на GS1.  Оперира като доверен партньор и доставчик на технологични решения в пълна съвместимост с регулаторните изисквания на редица национални системи в Узбекистан, Казахстан, Киргизстан, Обединени Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Русия,

Компанията е многократен носител на редица престижни награди за качество и иновации за различни проекти за сериализация и агрегация.

Адрес: гр. София, Бизнес Парк София, сграда 8Б, етаж 7
Лице за контакт: Венелин Димитров
Тел.: +359 88 7212429
Имейл:  Venelin.dimitrov@softgroup.eu
Уебсайт:     www.softgroup.eu