София Рентал

София Рентал е инвестиционна компания с установени пазарни позиции, която притежава над 30 имота в София, Варна и Банско. Всички апартаменти са отлично подбрани, реновирани и стилно обзаведени, така че да носят духа на града и същевременно да предлагат всички удобства на гостите.
Фокус в дейността на фирмата e отдаването под наем на жилища, според нуждите и изискванията на съответния гост. Предлагат се висококачествени съпътстващи услуги като почистване, пране, гладене, пазар, масажи, приготвяне на място на традиционна домашна кухня, както и на изискани и здравословни блюда за посрещане на гости, както и много други услуги. Всичко е структурирано така, че гостът да се чувства уютно като у дома.
Хотел София Резиденс  се намира в престижния Софийски район на Докторската градина и в непосредствена близост до посолства, чуждестранни мисии, до административния и бизнес център на столицата. Предлага изискан уют, стил и топла атмосфера.
Градската резиденция е член на клуба на хотелиерите и на международната асоциация на хотелите и ресторантите. Наградена е със сребърна марка за качество по програмата Автентична България, категория Дизайн и Атмосфера. Хотел София  Резиденс е проектиран така, че да съхрани духа и традициите на стара София. В същата сграда се намира ресторант с елегантен интериор и превъзходната кухня. Гостите на ресторанта могат да хапнат в приятелска атмосфера вкусна и здравословна храна от различни кътчета на Европа. От скоро функционира и нов салон, който предлага възможности за организиране на обучения, бизнес срещи, детски партита и wellness занимания.
Компанията покрива нуждите на целия спектър от посетители на София – туристи и бизнесмени от всички ценови сегменти, които искат да бъдат в сърцето на столицата, да получават обслужване според желанията си и да чувстват домашен уют.
Основна цел на София Рентал е да предлага качествен и цялостен продукт, съобразен напълно с изискванията на клиентите.

ул.Цар Иван Шишман 8, гр.София, България

Лице за контакт: Александър Георгиев
+359 888240840
office@sofiarental.com
www.sofiare.com