Скейл Фокус

Скейл Фокус е технологична компания, развиваща научноизследователска и развойна дейност. Компанията работи по модерни инженерни методи и е доставчик за внедряване на ИТ услуги и иновации.

Екипът на Скейл Фокус предоставя специализирани софтуерни решения и интеграции, базирани на съществуващи продукти на глобални вендори като IBM, Amazon, Oracle, Microsoft, TIBCO, Appian и др.). Изграждаме и водим целият процес по дигиталната трансформация на нашите клиенти. Разработваме решения, които им дават предимството да вземат информирани решения, базирани на техни ключови данни.

Експертизата и задълбочените знания на специалистите в компанията са съсредоточени в телекомуникационния, банковия, финансовия, застрахователния, здравеопазване, логистичния, правителствения и образователния сектори. Нашият натрупан опит в тези направления е посредством минали и настоящи успешни отношения с клиенти от цял свят.

 

За разлика от агенциите за наемане на хора и традиционните компании за аутсорсинг, Скейл Фокус изгражда професионални екипи, които стават част от пътя на клиента към пълна дигитализация. Надграждаме отличното доставяне на софтуерни продукти, прозрачността при изпълнението им, комуникацията и уважението към клиента със специализирани екипи от доказани експерти.

400+ Специалисти

150+ Клиенти

200+ Завършени проекти

50+ Награди

www.scalefocus.com
Капитал Форт
бул. Цариградско шосе 90, сграда А, етаж 2
София 1784
Т: +359 2 424 6484;
Ф: +359 2 424 6485;
E-mail: sales@scalefocus.com