Неологистикс ЕООД
Неологистикс ООД е създадена в София и вече 17 години се развива и утвърждава в сферата на транспорта и логистиката. Екипът от доказани професионалисти и изградената мрежа от транспортни линии и партньорства гарантират високото качество на предлаганата услуга.

Основната ни цел е да подкрепим бизнеса на клиентите си в дългосрочен план,  залагайки на партньорско отношение, гъвкавост в условията на работа, безупречна финансова дисциплина и безкомпромисна прецизност на доставките.

В условията на усложнено международно положение, свиващ се пазар и трудни за прогнозиране икономически тенденции, клиентите ни се радват на гарантираните от нас непрекъснати транспортни цикли, подкрепа в справяне с динамиката на приетите административни мерки и всеотдайност за превъзмогване с предизвикателствата на бизнеса.

В последните 5 години разработихме цялостна система за транспортно обслужване до и от Швейцария. Комплексната услуга включва транспорт, логистика, митническо представителство и складиране. Стабилните ни партньорства на място гарантират безпроблемно и навременно доставяне на товарите в двете посоки.

Безупречната ни репутация се базира както на признателност и лоялност на дългогодишните ни партньори, така и на желанието за продължаващо сътрудничество на новите ни партньори.

Адрес: София 1618, бул. Цар Борис III 201A
Лице за контакт: Емил Цолов
Тел.: +359884100504
Имейл: office@neologistics.info
Уебсайт: www.neologistics.info