Мургова и партньори – адвокатско дружество
Адвокатско дружество „Мургова и партньори” е водеща адвокатска кантора в България с богат опит в консултирането на международни и местни клиенти в сферата на корпоративното и дружественото право, сливания и придобивания, право на интелектуалната собственост, обществени поръчки, трудово и миграционно право, здравеопазване, недвижими имоти, процесуално представителство в съдебни и арбитражни производства.

Дружеството е консултирало сливания и придобивания, както и големи структурни проекти в различни сфери като автомобилостроене, информационни технологии, строителство, логистика и производство. Има дългогодишен опит и в областта на здравеопазването и здравния мениджмънт. В последните години, следвайки новите тенденции в бизнеса и европейската нормативна уредба, кантората развива също специализиран отдел, който предоставя консултации по защита на личните данни, търговската тайна и мерките срещу изпирането на пари и други в сферата на правното съответствие.

Характеристиките, които отличават „Мургова и партньори“ от другите кантори, са: персонализирани и интегрирани услуги, които предлагат на своите клиенти, индивидуалният подход към всеки казус, нестандартни решения, както и впечатляваща съдебна успеваемост.

Мотото на кантората е: Обичайки правото, ние служим на нашите клиенти“.

Дружеството е удостоено с наградата „Кантора на годината за 2019“ в годишните Национални награди за правосъдие. През последните няколко години неизменно сме поставяни в челните позиции на топ канторите в България според утвърденото международно издание Legal 500 в областите: търговско и корпоративно право, недвижими имоти и строителство, здравеопазване, процесуално представителство и алтернативни методи за разрешаване на спорове.

Дружеството подкрепя от години множество инициативи, свързани с корпоративна социална отговорност и подкрепя активно сектора на сдруженията с нестопанска цел, стартъпите, като активно участва и в актуализацията на нормативната уредба в сектора на здравеопазването и други сектори.

Адрес: бул. „Патриарх Евтимий“ № 49, етаж 5,

1463 гр. София, България

Лице за контакт: Петя Мургова
Тел.: +359 2 9898 298
Имейл: office@murgova.com
Уебсайт: www.murgova.com