ЕЛ КА ВЕ АИК ЕООД

Ел Ка Ве АИК ЕООД е българска компания, специализирана в областта на товарните и пътнически превози, както и в премествания на дома и офиса. Многобройните местни и чуждестранни клиенти на фирмата – бизнеси, национални институции, дипломатически мисии и физически лица, припознават Ел Ка Ве АИК като надежден партньор за транспорт в България, Швейцария и ЕС.

Компанията предлага гъвкави решения за транспорт на лично имущество, офис обзавеждане и оборудване, специализирано оборудване, стандартни и специфични товари. Екип от опитни професионалисти предоставят висококачествени индивидуални решения и комплексни услуги, включващи монтаж и демонтаж, опаковане и разопаковане, натоварване и разтоварване, транспорт и застраховка на товари. Фирмата разполага със собствено сертифицирано транспортно и подемно оборудване, осигуряващо висококачествено и сигурно международно корпоративно и частно преместване.

Като част от услугите си за превоз на товари, Ел Ка Ве АИК ЕООД обслужва товарните транспортни линии на свои партньори между България и Швейцария. Добре оптимизираните транспортни схеми позволяват гъвкави доставки в кратки срокове, на конкурентни цени.

От 2017 г. насам компанията разработва EconomyTransferZurich – услуга за трансфер на пътници в Швейцария. Трансфери от и до летище Цюрих, от и до летища Базел и Женева, както и от и до всяка друга дестинация в Швейцария, могат да бъдат заявени онлайн, на еconomytransferzurich.com.

ул. “Острец” № 21

1505 гр. София, България

Лице за контакт: Антон Райчев

Тел. +359 888 994 550; +49 157 80 22 35 00, + 41 76 765 25 48

Имейл: lkwaikbg@gmail.com

Уебсайт: lkwaikbg@gmail.com