дормакаба България
Днешната компания dormakaba е резултат от сливането на две утвърдени марки – DORMA и Kaba – известни с опита си в областта на решенията за достъп. В България DORMA съществува повече от 20 години и е специализирана в производството и монтажа на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъп, системи за стъклени фасади и обков за стъкло.

През 2014 г. производството на кръгли въртящи врати се премества от Кьолн (Германия) в София и оттогава българският офис започва производство на въртящи се врати за цяла Европа.

Желанието да предложи най-добрите продукти и услуги свърза DORMA с швейцарската Kaba – лидер в иновативните решения за контрол на достъп.

Обединените компании започват работа като единна dormakaba Group през септември 2015 г. и оттогава dormakaba е сред топ 3 на компаниите за решения за достъп в световен мащаб.

дормакаба България е част от dormakaba Group. Централният офис и производствена база са разположени в град София. Можете да разчитате на изключително добре развита търговска мрежа и богато портфолио от продукти, с които компанията предлага решения за достъп на клиенти в различни индустрии.

Адрес: гр. София, жк Дружба 2, ул. Хайделберг 15, пк 1582
Лице за контакт: Владимир Атанасов
Тел.: +359 2 971 49 04
Имейл: office.bg@dormakaba.com
Уебсайт: www.dormakaba.com/bg-bg