Виа Експо ООД

Виа Експо е организатор на международни изложения и конференции в основни сектори на икономиката. Те съдействат за навлизане на нови продукти и технологии на пазара в Югоизточна Европа и привличат предимно специализирана аудитория. Тясното сътрудничество с редица престижни медии, браншови асоциации и организации от Европа, Америка, Азия и България допринася за отличната промоция на изявите.

Като допълнителни услуги предлагаме: организиране на предварително уговорени бизнес срещи; изграждане и обзавеждане на щандове; мебели под наем; разнообразни форми на реклама.

Събитията ни са в следните сектори: интелигентни сгради, екология, управление на отпадъци, зелена енергия, био и еко продукти, подаръци, опаковъчна и хранително-вкусова промишленост.

От 2005 г. организираме Екофорум и изложба  за Югоизточна Европа, които са с фокус  върху енергийната ефективност и възобновяемата енергия (EE и ВЕ). През годините неговият формат постоянно се обогатява: през 2010 г. стартира ‘Save the Planet’ – управление на отпадъци, рециклиране и екология, а през 2012 г.  – ‘SEE Solar’ – събитие в областта на соларните технологии.

Следвайки глобалните тенденции, Виа Експо за първи път ще включи нов тематичен акцент  – ‘Smart Buildings’ – сградна автоматизация и мениджмънт.

Събитията са отлична възможност за представяне на последните новости, обмяна на опит и създаване на ползотворни контакти между бизнеса, представителите на общините и държавните институции.

‘Save the Planet’
‘Smart Buildings’
Eнергийна ефективност и възобновяема енергия
‘SEE Solar’
Статистика 2012

Виа Експо ООД
Майя Кръстева
Изпълнителен директор
Пловдив 4003
пл. „Антон Чехов” 3
тел./факс: 032/ 945 459, 960 011, 960 012
e-mail: office@viaexpo.com
viaexpo.com/en/viaexpo