БУНКЕР БГ
BUNKER BG е първата компания в България, специализирана в проектиране и изграждане на подземни бункери,  защита на дома и паник стаи.

Мисията ни е да създаваме сигурност и защита. Изготвяме индивидуални проекти, които отговарят на всички изисквания за безопасно оцеляване и осигуряваме удобства, за да се чувства клиентът като във втори дом. Вярваме, че спокойствието за живота е на първо място, затова сме безкомпромисни в качеството.

Строим бункери под двора на къщи, в основите на новостроящи се такива или на посочено от клиента място.

‘‘Защита на дома‘‘ е услуга, която секюритизира целия Ви дом, част от него или всяко друго помещение, за да Ви предпази от посегателства от различен характер. Създаваме и Паник стаи от най-високо ниво на сигурност.

Проектирането и изграждането на частен бункер, както и защитата на дома са огромна отговорност. Става въпрос за съхранението на човешки живот. Работим с чуждестранни фирми с история в животоподдържащите системи с успешно противодействие срещу размирици, химически, биологични и ядрени атаки. Екипът ни е съставен от физици, инженери, конструктори, техници и много други, които се грижат за точните калкулации. Информацията за клиента и локацията на всеки бункер е конфиденциална.

Адрес: ул. Цар Шишман 8, 1000 София
Лице за контакт: Дея Ефремова
Тел.: +359 888 009 909
Имейл: info@bunkerbg.com
Уебсайт: https://bunkerbg.com/