АТЕ ПЛАСТ OOД

“Ате Пласт” ООД е създаденa през 1994 година под наименованието “Агротрейдинженеринг” ООД в град Стара Загора. През първите години на своето съществуване 70% от продукцията на компанията е ориентирана основно към Гърция и останалите Балкански страни, като продуктовата гама е насочена главно към производството на селскостопански фолиа.
Стратегическата инвестиция през 2003г във високотехнологична петслойна линия за коекструдирани фолиа дава възможността на фирмата от водещ производител на селскостопански фолиа да се преорентира към пазара на хранителни опаковки и постепенно придобива позиции в западно-европейски държави като Холандия и Германия.
През 2008г. с нарастващото потребление на опаковки, дружеството прави поредната инвестиция със закупуването на модерна трислойна инсталация с допълнителен капацитет от 40%. В нея са заложени най-иновативните решения, водещи до високо и постоянно качество на продукта. Инвестицията е повторена през 2012г с увеличаване на капацитета с 30%.
През 2013г. „Ате Пласт” ООД инвестира в нов завод за печат и каширане на гъвкави опаковки.
През 2016г е закупена нова трислойна линия за транспортни опаковки за колети.
Днес „Ате Пласт” ООД твърдо заема позиции на един от големите водещи производители на полиетиленови фолиа в България с дял на продукцията за износ от 80%. Благодарение на постоянната модернизация и индивидуално внимание към всеки клиент.

кв. Индустриален 14 Б, Стара Загора 6000, България

Лице за контакт: Теодора Желязкова
+ 359 887303829
teodora@ateplast.eu
www.ateplast.eu