Адвокатско дружество „Станков, Тодоров, Хинков & Спасов“

ЗАЩО СТАНКОВ, ТОДОРОВ, ХИНКОВ И СПАСОВ

Превъзходство и експертиза с един единствен подход

СТХС предоставя на клиентите си юридическа експертиза, съчетана с предприемаческо мислене. С нас може да сте уверени в:

– прозрачно и лесно за проследяване ценообразуване

– перспективни решения, осигуряващи най-висока ефективност

– най-добро съотношение качество-цена

СТХС предлага перфектното съчетание на ноу-хау и страст и е наистина „one-stop-shop“ – една от малкото корпоративни адвокатски кантори в България с широка наказателна практика.

Винаги мислещи една крачка напред

Ние правим допълнителното усилие за всички наши клиенти, независимо дали са големи или малки.

Професионалистите в СТХС не са просто Вашите адвокати, а Вашите партньори – ние не ви казваме каквото искате да чуете, а се фокусираме върху това, което трябва да знаете.

Ние в СТХС знаем кои са нашите клиенти, но най-важното е, че знаем какъв е техният бизнес. СТХС следи отблизо развитието и законодателните инициативи, характерни за конкретния сектор, което ни позволява да превърнем регулаторните предизвикателства в предприемачески възможности. Познаването на пазара означава ефективност в решенията, които предлагаме.

КОИ СМЕ НИЕ

            Стойностите, които ни определят: етика, надеждност, лоялност, професионално превъзходство, партньорство в истинския смисъл на думата

Ние сме новото поколение адвокати – пълни с енергия, мотивирани и ефективни и най-важното – не спиращи развитието си.

СТХС предлага идеална комбинация от опит и добра преценка, заедно с волята и силата да излязат от нашия път за нуждите на клиента.

ОБЛАСТИ НА ПРАКТИКАТА

Бутик / Къде изпъкваме

Личностите в СТХС са известни експерти в специализираните си области. Ние се радваме на добра репутация, за да свършим работата и да ви предоставим конкурентно предимство в

Корпоративно и търговско право

Международно частно и европейско право

Процесуално представителство и арбитраж

Наказателно право

Несъстоятелност

Данъчно право

Трудово право

КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

Благотворителност

Отговорният и устойчив бизнес е гаранция за успех. Всеки от СТХС вярва и се придържа към тази максима, не само на корпоративно, но и на индивидуално ниво.

СТХС се превърна в един от най-признатите участници в инициативата „Българска Коледа“ в подкрепа на деца в неравностойно положение под патронажа на Президента на Република България.

Ангажирането и участието в социални и екологични инициативи, както и подкрепата на нуждаещите се деца и изкуствата станаха наша традиция.

Все пак разбираме нашата корпоративна социална отговорност не само по отношение на благотворителност. За нас в СТХС това означава и активно усилие за обогатяване на обществото чрез подобряване на законодателната среда и бизнес климата в България.

ул. „Цар Шишман“ 5, вх. А, ет. 1 /надпартерен/, София

Лице за контакт: адв. Христо Хинков (съдружник)

+ 359 2 950 6242

office@sths-law.com

Начало