Адвокатско дружество „Димитров и партньори“
От основаването си през 1993 г., Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ непрекъснато развива и разширява правната си дейност, за да спечели репутацията на доверен партньор във всеки бизнес.

Дружеството предлага услуги предимно в областта на търговското право, банковото и финансово право, митническото право, данъчното право, трудовото право и наказателното право.

Нашите адвокати имат солиден опит в процесуалното представителство,  обществените поръчки, конкурентното право, преструктурирането, сливанията и придобивания на търговски дружества, инвестиционни проекти в областта на недвижимите имоти, строителството и енергетиката, GDPR консултации. Дружеството консултира някои от най-големите сделки и инвестиции в страната, както и изпълнение на проекти, финансирани от европейски фондове.

Фокусът на работа на Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ е насочен към обслужване на чуждестранни компании, които вече са започнали или искат да започнат бизнес в България .

Ние сме посветени на предоставянето на компетентни, точни и навременни услуги на нашите клиенти. Освен това, ние винаги се опитваме да предвидим потенциални проблеми и да предложим предварително решения за тях.

Екипът от адвокатите на Адвокатско дружество „Димитров и партньори“ ще внесе в бизнеса Ви солиден опит, ентусиазъм, внимание към детайлите и личен ангажимент. По този начин създаваме нашата история на успеха, чрез развитието на дълготрайни бизнес отношения.

Адрес: гр.София, бул.,“Евлоги Георгиев“№ 65, ет.3, ап.7

Лице за контакт: адвокат Слави Димитров

Тел: +359 2 987 61 51  / +359 888 21 51 60

E-mail: office@dp-lawfirm.com

Уеб страница: www.dp.lawfirm.com