30
юли
България като нова топ „ниършоринг“ дестинация – онлайн конференция

Имаме удоволствието да  поканим членовете на Българо-швейцарската търговска камара на предстоящата конференция, организирана от Българска агенция за инвестиции /БАИ/ съвместно с петнадесет двустранни търговски и индустриални камари, която ще се проведе онлайн на 30-ти юли 2020г. от 10:00 часа.

Конференцията е на тема: „България като нова топ „ниършоринг“ дестинация“. В дискусиите ще участват представители на търговските камари, г-н Стамен Янев – Изпълнителен директор на БАИ, както и представители на бизнеса.

Приложено ще намерите покана и програма на събитието.

За да се включите в Конференцията Ви молим:

  • Да се регистрирате предварително на следния линк: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZctc-uuqjMsEtUlbjsDok6lnU6zEij0NbPt  Ако не разполагате с профил в платформата Zoom, ще бъдете поканени да на направите такъв (регистрацията е безплатна). Срокът за регистриране е до 28-ми юли 2020 г.
  • Да се присъедините в деня на Конференцията, четвъртък 30-ти юли 2020 г., от 10:00 ч. през персонализирания линк, който ще Ви бъде изпратен от Zoom, посредством автоматично съобщение, което ще се генерира в отговор на Вашата предварителна регистрация онлайн.

През последните два месеца Българската агенция за инвестиции и 15 от двустранните търговски и индустриални камари у нас са участници в съвместна инициатива. Нейна цел е да позиционира България като отлична дестинация за релокация на производства в процеса по скъсяване на веригите на доставки.

За по-добра ориентация във възможностите и нуждите, които имате от прилагането на практика на “nearshoring” политика от Вашата компания, предоставяме на Вашето внимание следния въпросник, изготвен от колегите от другите двустранни търговски и индустриални камари – участници в инициативата, съвместно с БАИ:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpamX6aFFA5e8GhKoKZwcxlngGL15EBYIC2ZcfR1EHTcy3yw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Вашите отговори ще дадат качествена обратна връзка, за да се планират следващите наши съвместни стъпки.

Моля в срок до 24 юли 2020 г. да изпратите Вашите отговори.

Прикачени Документи:
Снимки:
Предстоящи събития
25
юли
COCKTAILS ROOFTOP PARTY
Социална дейност