‘Save the Planet’ – Управление на отпадъци и рециклиране, Международна конференция и изложба

‘Save the Planet’ – Управление на отпадъци и рециклиране

Международна конференция и изложба

Австрия – страна във фокус на форума, Холандия – стратегически партньор

13 – 15 април 2011, ИЕЦ – София

Нуждата от нови технологии в тези сектори създава отлични възможности за инвестиции и публично-частни партньорства. Основната цел е да се стимулира обмяната на опит и да ускори трансфера на ноу-хау на регионалния пазар. Изявата е ефективно средство за директна комуникация и създаване на нови контакти между институциите, бизнеса и браншовите организации от Югоизточна Европа.

Конференцията

Ще участват лектори от 18 държави – Австрия, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Великобритания, Германия, Италия, Канада, Либия, Литва, Полша, САЩ, Словения, Сърбия, Турция, Холандия, Швейцария и Япония.

Програма: Акцентът е сесията „Eнергия от отпадъци”. Другите застъпени теми са: нови подходи, възможности за финансиране, технологии за събиране, третиране и транспортиране на отпадъци, добри практити в рециклирането, рециклиране на стъкло и фотоволтаични панели.

Изложбата

Групово участие на компании от Австрия. Изложителите ще покажат иновационни технологии и услуги в областта на управлението на отпадъците и рециклирането.

Сред тях са Erema Engineering Recycling Machinen Anlagen, Sackl Anlagenbau, Strabag AG, Recycling България, .А.С.А. България, Мева България и др.

Партньори на събитието са общини и бизнес организации от Албания, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Косово, Македония, Румъния, Сърбия и Турция, Хърватия, Черна гора.

Конференция

Изложба

Статистика от 2010 г.

Новини

 

Организатор: www.viaexpo.com

Социална дейност