7-ми конгрес и изложба за енергийна ефективност (EE) и възобновяеми енергийни източници(ВЕИ) за Югоизточна Европа

7-ми конгрес и изложба за енергийна ефективност (EE) и възобновяеми енергийни източници(ВЕИ) за Югоизточна Европа

13 – 15 април 2011, София

Иновативни технологии и практики, силно международно присъствие, многобройни контакти и паралелни дискусии и инициативи – това ще предложи 7-мото издание на конгреса и изложбата за ЕЕ и ВЕИ.

Изложбата:

Сред първите фирми, заявили участие, са Enercon, Global Wind Power, Fronius, Hyundai, Phono Technologies Switzerland, Franki Grundbau, Eurosol, Siemens, Solea,  както и водещи български компании. Те ще представят най-новите продукти, решения и услуги в областта на ЕЕ и ВЕИ.  5 месеца преди началото на събитието 2/3 от изложбените площи са резервирани за групови участия от Австрия, Китай, Испания, Словения, САЩ, Чехия  и Финландия. Нова услуга, която организаторите предлагат, е уреждането на предварително уговорени срещи между посетители и изложители.

Конгресът:

Участниците в конгреса за ЕЕ  и ВЕИ ще научат за последните тенденции, ще се запознаят с експертни анализи и прогнози по темите:

– ВЕИ технологии

– енергийна ефективност

– финансиране на проекти

– пасивни сгради

– интелигентни мрежи

– електромобилност

– опитът на чуждите общини в използването на ЕЕ и ВЕИ – представяне на проекти и начина им на приложение в региона на Югоизточна Европа

– eнергия от отпадъци. В сесията ще вземат участие лектори от Австрия, Германия, Великобритания, Канада, Полша, Словения, Сърбия, Швейцария, САЩ и Япония.

Статистика 2010

Конгрес

Изложба

Новини

Организатор: www.viaexpo.com

Социална дейност