Четвърто издание на „Enjoy our SwiSSSoiree“

Четвъртото поредно издание на традиционното събитие SwiSSSoiree 2018посветено на швейцарската култура и икономика, се проведе на 12 септември, 2018 г. от 18 ч. в градината на Гранд Хотел София. Както винаги, то бе организирано от Българо-швейцарската търговска камара в сътрудничество с швейцарското посолство в София.

Пред повече от 200 гости, официални приветствия отправиха новият извънреден и пълномощен посланик на Конфедерация Швейцария в България, г-жа Мюриел Берсе Коен и председателят на управителния съвет на Българо-швейцарската търговска камара (БШТК), г-н Бони Бонев. 

Освен редовните членове и гости на Камарата, събитието посетиха и редица посланици и дипломати, както и представители на българските институции. 

Тематичната изложба „Енергия за Живот – швейцарски иновации в областта на зелената енергия, чистите технологии и храните“, предхождаше грандиозното събитие и беше отворена за посетители до 16.09.2018 г.. 

За автентичната швейцарска атмосфера допринесоха подбраните кулинарни специалитети, начело с швейцарския раклет. Музикалната програма, представена от младите изпълнителки от дует „Инилия“, добави чар и класа на SwiSSSoiree 2018. 

Основни спонсори на тазгодишното събитие са водещи швейцарски фирми, работещи и у нас: Акспо България, Алпик България, ЛЕМ България и Нестле България – членове на БШТК.

Снимките са предоставени от QUICKFOX.

Снимки:
Социална дейност