Ховаг България – домакин на Годишния партньорски форум на Българо-швейцарската търговска камара 2023 г.

Българо-швейцарската търговска камара (БШТК) продължава вече установената традиция да организира годишен партньорски форум. Форумът стимулира създаването на контакти и бизнес отношения между български и швейцарски дружества. Той има характер на традиционна годишна среща на членуващи и нечленуващи партньори на БШТК, където компаниите могат да представят полезни практики, да обменят опит, да изградят партньорства и да изградят контакти.

Целта на тазгодишния форум беше да се представят иновативни управленски практики от швейцарски компании в България, като се стимулират швейцарските ценности в бизнес отношенията.

Тази година Ховаг България, член на БШТК, беше домакин на събитието на територията на своето предприятие в Търговище. Сред участниците бяха е представители на  местни компании и институции. Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров и Негово Превъзходителство Раймунд Фурер посланик на Швейцария в България участваха в събитието.

Участниците във форума бяха приветствани от Н.Пр. посланик Раймунд Фурер, г-н Ойген Петерханс, член на борда на директорите на Ховаг и изпълнителен директор на групата, и г-н Бони Бонев, председател на управленския съвет на БШТК.

Представителите на Ховаг споделиха някои от иновативните лидерски практики на компанията с останалите участници, които след това бяха поканени да разгледат предприятието и да се запознаят с производството и управлението на процесите.

Г-жа Радка Бонева, управител на Ховаг България, и г-н Васил Радойновски, директор на секретариата на БШТК, поднесоха закриващите речи. Събитието приключи с коктейл в „Ховаг“, добро настроение и обещания за продължаващи партньорства.

Снимки:
Социална дейност