Фирма Юротим ООД предлага преференциални цени на македонските вина СТОБИ само за членовете на Българо-Швейцарската търговска камара

Юротим ООД ви поздравява с настъпването на Новата 2012 година и ви пожелава здраве, късмет и успешен бизнес!

За вашите фирмени празници и събития ви предлагаме да поръчате и опитате от червените и бели вина на винарна СТОБИ, които по мнение на вече опиталите ги наши клиенти, са с отлично съотношение на качество и цена.

Винарна СТОБИ е разположена в сърцето на Македония – в добре познатата още от римско време лозарска област Тиквеш – най-известният лозаро-винарски район в страната. Капацитетът на винарна СТОБИ е минимум 4.500.000 литра годишно.

Винарната притежава небходимите собствени лозови насаждения и използва най-нова и съвременна технология от Германия и Италия при отглеждане на лозята, събиране и транспорт на реколтите, филтриране, ферментация и отлежаване. Новата, отговаряща на съвременните изисквания и напълно автоматизирана технология позволява на винарна Стоби да запазва и поддържа качеството и на лозята и на вината. Виното отлежава в бъчви и се бутилира в бутилки от най-добро качество.

Част от предложенията отглеждани и включени във винената листа са: Шардоне, Мускат Отонел, Каберне Совиньон, Мерло, Жилавка, Жуплянка, Вранец, Ркацители, Ризлинг, Пино Ноар и други.

Можете да опитате от вината СТОБИ в нашите ресторанти:
• Ale House – София и Пловдив  www.alehouse.bg
• Ловната къща – София   www.lovnata.com

Ексклузивен представител за България:
Юротим ООД, 1336 София, ул. А. Германов №11,
За поръчки и повече информация:
тел.: 02 984 51 07
e-mail: office@eurotim.net

Заявки ще се приемат в електронен вариант или на обявения телефон.
Минимално количество за поръчка: 1 кашон от вид.
Доставка с куриер на заявен адрес до два работни дни след получаване на заявката. Начин на плащане: наложен платеж.
www.stobiwinery.mk

Социална дейност