Първото събитие на БШТК за 2020 – Meet the New Members Party – 30.01.2020

Експресивни и фокусирани професионалисти представиха пред голяма част от членовете на Българо-швейцарската търговска камара (БШТК) снощи, 30.01.2020 г., дейността и иновациите в техните компании на първото събитие за годината на БШТК – Meet the New Members Party в Гранд Хотел София, конферентна зала „София“.

Събитието беше открито от г-н Бони Бонев, председател на Управителния съвет на БШТК, който отправи специален поздрав за новата 2020 година до всички гости. Г-н Васил Радойновски, ръководител на секретариата на БШТК, представи накратко планираните дейности на БШТК за 2020 г. Той насърчи членовете да се ангажират още повече с идеи за конкретни събития, теми и с активното им участие във вече предвидените такива.

Представители на новите членове Алфа Селект (Alpha Select) и Интерконсулт България (ICB) запознаха гостите с дейността на фирмите. Представителите на Луфтханза Груп (Lufthansa Group) и Ваптех (Vaptech) споделиха новостите в развитието на своята дейност. Членовете на БШТК бяха много заинтересовани от презентациите, които обсъдиха по-късно по време на нетуъркинг коктейла.

Нашите домакини – Гранд Хотел София (член на БШТК), както обикновено, предоставиха висококачествено обслужване и храна.

Благодарим на всички, които направиха това събитие успешно и нека Новата 2020 да донесе нови идеи, нови хоризонти и нови възможности за всички вас!

Снимки:
Прикачени Документи:
Социална дейност