Преференциални условия за членове на Камарата от Farenah Concept

Първият концептуален магазин в България, койтo превръща пазаруването в  качествено ново преживяване съчетаващо релакса в приятна атмосфера и насладата от досега с висококачествени луксозни стоки ексклузивно предоставя възможността на всички членове на Българо-швейцарската търговска камара да се ползват с 10% намаление при пазаруване в триетажния обект на ъгъла на улиците „Александър Батенберг” и „Съборна”.

Намалението обхваща следната гама от артикули:

  1. Мода и аксесоари – под покрива на Farenah Concept са събрани стилни дизайнерски предложения от цял свят. Изключителната селекция както на модни икони, така и на млади дизайнери, разширява хоризонтите на всеки изтънчен купувач и стумулира индивидуалния и експериментаторски стил. Лимитираните колекции  превръщат естетическото съчетаване на различните дизайнери в модно приключение, в забавен експеримент, в начин да се научи повече за последните модни тенденции и да се пречупят през уникалното естетическо чувство на всеки клиент.
  2. Парфюмерия и козметика – Farenah Concept залага на новата за българския пазар нишова парфюмерия в основата, на която са излючително редки миризми и естествени есенции, чиято уникалност и цена съперничат на скъпо струващо бижу. Парфюмерийните къщи от този тип са много взискателни при избора си на дистрибуционни партньори. Рекламата не се използва като средство за популяризиране на нишовите марки, добрата репутация и рядък аромат са най-добрата реклама. Есенциите, които влизат в производството на парфюмите са изключително скъпи и редки и това води до създаването на ексклузивни линии с лимитиран брой артикули.
  3. Мебели и интериорни декорации – Интериорните предложения на Farenah Concept са дръзки и иновативни, залагащи на провокация и творческа креативност. Изборът на материали е нестандартен – от хартия и нетъкан текстил до фибер цимент. В дизайна на мебелите е залегнала концепцията за пластично пространство, за движение и за разчупване на стандартните форми.

 

Отделно от намалението върху горепосочените артикули Farenah Concept предлага намаление от 20% при организиране на събитие в първата по рода си шампанско зала, разположена над търговското пространство. Шампанско залата предоставя изключителни възможности за организиране на разнообразни събития като частни и корпоративни партита, изложби, модни дефилета, промоционални кампании. Забележителното интериорно оформление носи новаторски дух и универсална изтънченост, създаващи отличителна среда за всяко мероприятие.

Социална дейност