Нови преференциални условия за членове на БШТК от Swiss Team Management

Имаме удоволствието да информираме нашите членове за преференциалните условия, предоставени им от „Суис Тийм Мениджмънт” ЕООД при посещение в:

* Остерия ди София на ул. Христо Белчев № 32 –  8% отстъпка през седмицата и 15% през уикендите без обедно меню и промоции.
* Ил Ристорантино Италиано на бул. Витоша № 13 ( помещава се на едно и също място с Лаваца Клуб) –  8% отстъпка през седмицата и 15% през уикендите без обедно меню и промоции.
* Лаваца Клуб на бул. Витоша № 13 – 8% отстъпка за Лаваца Клуб през цялата седмица

Отстъпките в гореспоменатите заведения ще важат срещу представяне на членска карта в Българо-швейцарската търговска камара, която скоро ще бъде предоставена на всички  членове на Камарата, които са заплатили членския си внос за 2011г.

Напомняме Ви и за преференциалните условия предоставени по-рано на членовете на Камарата от хотел Радисон, фирма Фарена и хотел Парк Ин, които може да видите на следните линкове:

Отстъпка за членовете в хотел “Park Inn”

Преференциални условия за членове на Камарата от Farenah Concept

Отстъпка за членовете в Радисън Блу Гранд Хотел

Намерението на ръководството на Българо-швейцарската търговска камара е да разшири допълнително пакета от преференциални условия и услуги за членовете на Камарата. В тази връзка, тези от Вас, които желаят да предоставят преференциални условия за останалите членове на БШТК могат да се свържат със Секретариата.

Социална дейност