Покана от OD&M Consulting, част от GI Group (член на БШТК)

Ефективно лидерство

Уважаеми колеги,

Имаме честта да Ви поканим на събитие, заредено с потенциала да развие талантите Ви до ново, по-високо и по-ефективно ниво.

За втора поредна година топ лидерите на местни и международни компании в България ще имат невероятната възможност да посетят обучението „Effective Leadership from Inside” с гост лектор доктор Менис Юсри – психотерапевт и психолог с изключителен принос в сферата на лидерството, личностното развитие и семейната терапия, както и дългогодишен член на Националната здравна служба на Великобритания.

Успехът на неговия различен и иновативен подход към управлението на хората и процесите в организациите се дължи на дългогодишната му работа с хиляди хора в сферата на подобрението и развитието на лидерски умения.

Обучението е фокусирано върху лидерски подход на емоционално ниво и повишаване на емоционалната интелигентност на лидерите за целите на по-доброто представяне на целия екип.

Детайли: Обучението ще се проведе на 27-ми и 28-ми март в гр. София, изцяло на английски език. За повече информация, моля свържете се със Симона Георгиева /тел. 359 885 700 889,
email: Simona.Georgieva@odmconsulting.com

Социална дейност