Покана за премиера от Национална импресарска мрежа БЪЛГАРЕ – член на БШТК

На 24 септември 2015 г. в Зала 1 на НДК ще бъде представена премиерата на новия спектакъл на българските трима тенори, известни като „The Unique Voices” – “До L.A. и назад”. Публиката ще има възможност да се наслади на уникалните гласове на една от най-успешните български формации, която ще се представи със съвсем нов, неизпълняван да този момент репертоар. Спектакълът е продуциран и режисиран от продуцента на триото и на НФА „Българе” Христо Ив. Димитров. Това директно ни кара да очакваме впечатляващо шоу, изпълнено с много специални ефекти, новаторски подход и силно въздействие върху публиката. За разлика от предишния спектакъл, в който тенорите разчитаха на подкрепата на именития ансамбъл, сега изпълненията им ще бъдат подсилени от симфоничен оркестър на живо, дирижиран от Страцимир Павлов – диригент и композитор с успешна кариера в САЩ и България, работил със световно-известни имена, като Рей Чарлз. Маестрото е автор на повечето от аранжиментите на песните и на изпълненията на симфоничния оркестър. В неговия екип участват също Жан Пехливанов и Николай Кидиков – син на популярния изпълнител Христо Кидиков.

Към гласовете на българските тенори на места изящно ще се вплетат  четири сопрана, имената на които все още се пазят в тайна. Както винаги досега, всичко, изпълнено от „Уникалните гласове“ и техните партньори, ще е с познатата тяхна запазена марка – пеене само на живо! За грандиозния спектакъл ще допринесат и чаровните дами от струнен квартет „Интро”, ненапразно наричани „българските „Bond”.

В концерта са включени известни оперни арии, евъргрийни, руски песни, филмова музика, поп изпълнения и българска естрада. Продуцентът Христо Ив. Димитров отказва да разкрие всички изненади,  подготвени за публиката. Иновативният режисьор гарантира, че ще е нещо, до момента още невидяно на българска сцена, и е уверен, че спектакълът ще има „терапевтично” въздействие върху публиката.

„Това е моята нова концепция за тези прекрасни български гласове. Смятам, че след 24 септември т.г. България ще разполага с продукт на световно ниво и ще покажем на всички, че българите сме добри не само във фолклора, но и в интерпретирането на образци от световната музика” – заявява известният режисьор и хореограф, който вече два пъти стъпи на сцената на Бродуей.

Билетите за спектакъла “До L.A. и назад” на цени 50, 40, 30, 25 и 20 лева вече са в продажба с системата на Тикетпортал и касата на НДК. При закупуване на билети на обща стойност  1000 лева получавате възможност за реклама на вашата фирма в мултимедията преди спектакъла. Можете да направите вашата заявка за билети и на телефон 0888 565 900 – Цвети Шопова.

Социална дейност