Отстъпка за членовете в Радисън Блу Гранд Хотел

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че срокът, в който хотел Radisson Blu Grand Hotel Sofia – член на камарата, предлага отстъпка от 15% в две от заведенията на комплекса включително и за нощувки на посетители, членуващи в Българо-швейцарската търговска камара, е удължен до 1.03.2011 г. От отстъпката може да се възползвате при представяне на карта за членство в Камарата.

Тези от Вас, които са заплатили членската си такса за 2010г. и все още не са получили своята карта или желаят да подновят своето прекъснато членство, моля да се свържат със секретариата на Камарата. Новопостъпилите членове на Камарата ще бъдат информирани, когато членските им карти бъдат изготвени.

Припомняме Ви, че намерението на ръководството на Българо-швейцарската търговска камара в бъдеще е при представяне на картата да получавате преференциални условия (по-добри цени, специални оферти, отстъпки, комисионни) за стоки и услуги, предлагани от фирми и организации, членове на камарата, както и от други институции. В тази връзка Ви молим да ни информирате за Вашите възможности да предоставите преференциални условия във Вашата сфера на дейност на останалите колеги от Камарата, за което всички те ще бъдат информирани и тази информация ще бъде публикувана  в сайта на Българо-швейцарската търговска камара (http://www.bscc.bg).

Социална дейност