Уважаеми Дами и Господа,
МУЛТИВАК Академия с гордост представя д-р Брюно Гюсо в България.
На 22.04.2014 год. д-р Брюно Гюсо- шеф- готвач и технолог по храните от световна величина- ще изнесе своята презентация и обучение в рамките на МУЛТИВАК Академия.
На целодневния тренинг са поканени всички шеф- готвачи в България, които ценят и развиват техниките си на готвене.
Акцентът на тренингът е иновативната техника за нискотемпературно готвене във вакуум- Sous Vide.
Повече за събитието може да намерите като посетите специално създадения уеб адрес: sousvide.multivac.bg
За Членове на Асоциацията на професионалните готвачи в България, МУЛТИВАК Академия изисква само регистрация на адрес:http://sousvide.multivac.bg/bg/registracija.html
За членове на Българо-швейцарска търговска камара, които не членуват в Асоциацията на професионалните готвачи в България, МУЛТИВАК Академия предлага атрактивна преферeнциална такса в размер на 150 лв без ДДС/ участник.
Разполагаме и с гъвкава схема за преференциални пакетни цени при заявка за групово участие.
ОЧАКВАМЕ ВИ!
МУЛТИВАК Академия