Коледно благотворително парти на БШТК – 29.11.2018

Традиционното Коледно благотворително парти на Българо-швейцарската търговска камара (БШТК) се проведе на 29-ти ноември 2018 г. от 19:00 ч. в град София.

Членове, партньори и гости на БШТК се потопиха в празничната атмосфера, за която допринесоха музикалните изпълнения на „Джаз трио“, отбраните вина и специалитети и гостоприемния персонал на клуб „Тифани“.

Официални приветствия в началото на събитието отправиха Н.П. г-жа Мюриел Берсе-Коен, посланик на Конфедерация Швейцария в Република България, Н.П. г-жа Меглена Плугчиева, бивш посланик на Република България  в Швейцария и г-н Бони Бонев, председател на Управителния съвет на БШТК.

За каузата на благотворителното парти бяха събрани 2540 лева, които ще бъдат предоставени на педиатричното отделение на МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ гр. Монтана за закупуване на консумативи и материали. Някои членове на БШТК изразиха желание допълнително да подпомогнат МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ гр. Монтана с частни инициативи.

Кадрите от Коледното парти 2018 бяха любезно предоставени от професионалистите на Куикфокс (член на БШТК), които с удоволствие биха отразили и Вашите събития.

Снимки:
Прикачени Документи:
Социална дейност