Ефективно лидерство

Уважаеми колеги и приятели,

Имаме честта да Ви поканим на събитие, заредено с потенциала да развие талантите Ви до ново, по-високо и по-ефективно ниво.

За поредна година топ лидерите на местни и международни компании в България ще имат невероятната възможност да посетят обучение, част от Excellence програмата на OD&M Consulting,  на тема: „Leadership from the Right Side of the Brain”,  с гост лектор доктор Менис Юсри – психотерапевт и психолог с изключителен принос в сферата на лидерството, личностното развитие и семейната терапия, както и дългогодишен член на Националната здравна служба на Великобритания.

Успехът на неговия различен и иновативен подход към управлението на хората и процесите в организациите се дължи на дългогодишната му работа с хиляди хора в сферата на подобрението и развитието на лидерски умения.

Обучението е фокусирано върху лидерски подход на емоционално ниво и повишаване на емоционалната интелигентност на лидерите за целите на по-доброто представяне на целия екип.

Детайли: Бизнес семинара започва със семинарна вечер на 29-ти март и продължава два дни : 30-ти и 31-ви март в гр. София, изцяло на английски език. За повече информация, моля свържете се с Цветелина Николова/тел. 359 882 351 804,
email:  Tsvetelina.Nikolova@odmconsulting.com

Социална дейност