Българо-швейцарската камара организира за членовете си на 7 октомври 2010 г.

Българо-швейцарската камара организира за членовете си на 7 октомври 2010 г., от 18.00 часа, в жълтата зала на Radisson Blu Grand Hotel Sofia,  мероприятие с две основни теми:

България и Швейцария подписаха двустранно рамково споразумение

Двустранното рамково споразумение, подписано в Берн на 7 септември 2010 г.между България и Швейцария във връзка с отпускането на 76 милиона шв. франка за програми и проекти в България, ще бъде представено от гостите на Българо-швейцарската търговска камара г-жа Франциска Келер, зам. ръководител на сектор „Швейцарски финансов принос за разширения Европейски съюз” към министерство на икономиката на Швейцария, г-жа Бриджит Куенде, ръководител отдел „Програми” в сектора за финансиране на инфраструктурни проекти към министерство на икономиката на Швейцария и г-н Ролан Питон, зам. ръководител на сектор към Швейцарската агенция за сътрудничество и развитие към министерство на външните работи на Швейцария.

Застрахователният брокер „Балкан” представя международен здравноосигурителен пакет

Представяне от застрахователния брокер „Балкан”, член на Българо-швейцарската търговска камара, на нов и уникален международен здравноосигурителен пакет, който е само за хора, заемащи високи постове. Висшестоящият ръководител заслужава да получи най-доброто медицинско обслужване, комфорт и сигурност. BUPA e здравноосигурителен пакет, приложим в целия свят и затова е от изключителна полза за всеки делови човек, когато е на път.  Представянето ще бъде направено от г-жа Дария Младенова, мениджър „Здравно осигуряване”.

След мероприятието ще има коктейл, организиран с любезното съдействие на посолството на Швейцария в София.

Социална дейност