Българо-швейцарската търговска камара проведе своята редовна месечна среща на 07.11.2012 г.

Редовното месечно събитие на БШТК за месец ноември беше организирано с любезното съдействие на НП г-жа Регина Ешер, посланик на Швейцария в България. Г-жа Ешер беше домакин на срещата и прие членовете и гостите на Камарата в своята резиденция.

Интересът към събитието беше голям – присъстваха представители на президентството, депутати, на централната и на местната власт.

Приветствия към присъстващите направиха НП г-жа Ешер, г-н Бони Бонев – Председател на УС на БШТК, както и г-жа Силвия Хубенова – народен представител и председател на групата за приятелство България – Швейцария към българския парламент, и г-н Евгени Ангелов – икономически съветник на Президента.

На срещата присъстваха още депутатите Катя Колева и Антоний Кръстев, Изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции г-н Борислав Стефанов, заместник-кметът на Велико Търново г-жа Снежана Данева, заместник-председателят на център „Амалипе” г-жа Теодора Крумова, изпълнителният директор на Национална мрежа за децата г-н Георги Богданов и членове на Камарата.

Снимки:
Социална дейност