CleanExBg’17 – Виртуално изложение за почистване и хигиена – машини, препарати, аксесоари

http://CleanExBg’17 – Виртуално изложение за почистване и хигиена – машини, препарати, аксесоари

Насочено е към ■ Фирми, предлагащи професионални машини и оборудване за индустриално почистване ■ Почистващи и перилни препарати, дезинфектанти ■ Химическо чистене и пране – оборудване и услуги ■ Почистващи инструменти и спомагателни материали ■ Аксесоари за почистване ■ Хигиена на дома – почистваща техника; препарати; материали ■ Пест контрол – дезинфекция, дезинсекция, дератизация ■ Услуги и др.

■ Предимства от участието в CleanExBg: възможност за намиране на нови клиенти/ дистрибутори,  разширяване на партньорската мрежа, налагане на марка, представяне на продукти пред крайни клиенти, облекчен бюджет на участие

■ Рекламата ще бъде таргетирана към: търговски и бизнес центрове; производствени фирми от различни отрасли на индустрията; здравни заведения; летища, гари; автомивки;  селско стопанство; строителство; финансови институции; държавни институции, общинска администрация; фитнес центрове, спортни клубове; хотели, ресторанти.

http://Healthy Life’17 – Виртуално изложение за продукти и услуги за здравословен начин на живот

За трети пореден път ще се проведе утвърденото и познато вече събитие за спорт и здравe ‘Healthy Life’17. Единствената разлика в съпоставка с предишните две издания е в неговия виртуален формат.

 

Целта на Healthy Life’17 е да покаже и поддържа тясната връзка между спорта и здравето, както и да осигури ефективна online платформа на български и международни компании да представят свои продукти и услуги, както и намерят свои нови партньори и клиенти. Насочено е към производители, вносители и търговци на здравословни и био храни, козметика, билкови и хранителни добавки, холистично здраве, спортни стоки и екипировка, оборудване за зали и т.н.

За повече инфо на: office@viaexpo.com;

www.viaexpo.com

Социална дейност