Четвърто издание на форума „Наука за бизнеса“

На 11 юни 2024 г., от 13:00 ч., в зала „Витоша“ на Интер Експо Център, София, ще се проведе четвъртото издание на форума „Наука за бизнеса“ с нетуъркинг. Събитието е резултат от съвместните усилия на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската академия на науките (БАН) за ускоряване на взаимодействието между българската наука и бизнес сектора.

Основната цел е да се демонстрира колко полезни и ползотворни могат да бъдат срещите между предприемачите и научната общност, като се покажат добри практики и примери за партньорство при разработването на съвместни проекти.

По време на събитието ще има изложбена зона с отделни щандове, на които ще бъдат представени продукти и прототипи на най-новите разработки на БАН.

За регистрация и допълнителна информация: Наталия Нечева на телефон +359 2 940 79 37 и Николина Георгиева на телефон +359 2 940 79 77.

Участието в събитието е безплатно и се организира в рамките на проект, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията 2021-2027“.

Прикачени Документи:
Социална дейност