Форум за индустриално сътрудничество, организиран от Конфиндустрия – CONNEXT 27-28.02.2020

CONNEXT е иновативно изложение с фокус създаване на национални и международни партньорства. Фирмите участници са поканени да представят своята дейност и да обменят идеи и добри практики. Като акцент на събитието са новите технологии и дигитализацията, като събитието е разделено на разделено на четири основни тематични цикъла: Интелигентна фабрика, Устойчиво развитие, Градове на бъдещето, Човекът в центъра на прогреса. Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на един форум. CONNEXT е не само изложение на бизнеса, то е платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching. Чрез дигитална платформа  Marketplace по време на събитието , както и през цялата година италиански и чуждестранни предприятия, ще могат да обменят контакти, информация и да положат основите на партньорски отношения.

Гарантирани са ексклузивни условия за участие на българските фирми. Всички българските фирми могат да участват във форума БЕЗПЛАТНО.

В презентацията, която е прикачена по-долу като приложение, можете да видите подробности за събитието, както и секторите които ще бъдат представени.  

При интерес, екипът на Конфиндустрия България е на разположение за допълнителна информация и за указания как да бъде направена регистрацията.

Прикачени Документи:
Социална дейност