Участие на БШТК в годишното събитие на УниКредит Булбанк „Уроци от 2020 за 2021 – Макроикономически анализ за ЦИЕ и България“

Председателият на УС на Българо-швейцарската търговска камара (БШТК), г-н Бони Бонев беше официален гост на годишното събитие на УниКредит Булбанк (член на БШТК) – „Уроци от 2020 за 2021 – Макроикономически анализ за ЦИЕ и България“ . Събитието се проведе на 30.11.2020 г. в изцяло дигитална среда с участието на около 300 партньори и клиенти на банката.

Главният икономист на УниКредит за ЦИЕ Дан Букша и главният икономист на УниКредит Булбанк Кристофор Павлов прогнозираха, че се очаква България да достигне предкризисните нива на БВП през последното тримесичие на 2022 г.

Господин Бонев взе учаастие и като представител на бизнес модел, открил повече възможности, отколкото заплахи, в настоящата ситуация, в качеството си на  председател на Надзорния съвет на ВАПТЕХ. Той сподели по време на събитието, че „настощящата ситуация ни показа, че предишен опит никога не предоставя абсолютна  гаранция за бъдещ успех.

Още за събитието и по темата, можете да открието в сайта на УниКредит Булбанк. 

Снимки:
Социална дейност