Заповядайте на 12-тия Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“

На 11 ноември 2017 г. (събота) от 18:30 ч. в София Хотел Балкан ще се проведе 12-тият Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“.
Тази година фондацията очаква около 250-300 гости – представители на висшия мениджмънт на български и международни компании, бизнес лидери, публични личности, дипломати и верни поддръжници на каузата. Традиционно събитието включва изискана вечеря с четиристепенно меню, интересна музикална програма, благотворителен търг и томбола с много награди.
Всеки, който иска да прекара една незабравима вечер, изпълнена с добро настроение, изненади и същевременно да подкрепи каузата на „Сийдър“, може да резервира куверт или маса на office@cedarfoundation.org. Цената на куверта е 150 лв. на човек, а тази за маса от 10 човека – 1400 лв.
Златни спонсори на тазгодишния бал са фондация „Америка за България“ и CMS, а бронзов спонсор е Dundee Precious Metals. Ако желаете да бъдете спонсор на събитието или имате интерес към начините, по които можете да подкрепите Бала, моля свържете се с Ива Хаджийска на телефон: +359 884 962 986 или имейл: iva@cedarfoundation.org.
Следете и страницата на бала за повече подробности относно програмата на събитието и компаниите, потвърдили своето участие в него.

Социална дейност