„Димитров, Петров и Ко.“ се присъединява към мрежата от адвокатски кантори South East Legal Alliance

South East Legal Alliance официално прие „Димитров, Петров и Ко.“ сред членовете си

Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“ се радва да сподели, че от септември 2017 г. се присъедини към младата и многообещаваща организация South East Legal Alliance (SELA). SELA е регионална мрежа на независими адвокатски кантори, консултиращи клиенти във връзка с дейността им в цяла Югоизточна Европа. Членовете на организацията са сред водещите кантори в своите юрисдикции, предоставящи пълна гама от правни и бизнес услуги на местни и международни клиенти.

Официално започнала дейността си през октомври 2016 г., SELA е замислена и основана от Bojović & Partners от Сърбия/Черна гора, Dimitrijević & Partners от Босна и Херцеговина и Žurić i Partneri от Хърватска, като през ноември 2016 г. към тях се присъединяват Apostolska & Aleksandrovski от Македония, през февруари 2017 г. Kirm Perpar от Словения, а сега и „Димитров, Петров и Ко.“.

Като член на SELA „Димитров, Петров и Ко.“ вече може да предложи на своите клиенти висококачествено обслужване в страните от Югоизточна Европа, предоставяно от обединени екипи от експерти със солиден опит във всяка юрисдикция в региона и в осъществяването на международни проекти.

Социална дейност