Бизнесът за резултати – БШТК участва в работна закуска между УНИЦЕФ и Бизнеса

Председателят на Управителния съвет на БШТК, г-н Бони Бонев, участва в работна закуска между УНИЦЕФ България и бизнеса. Срещата се проведе на 16 януари 2020 г. в хотел Хилтън София под надслов „Бизнесът за резултати – силата на бизнеса да постига резултати за децата“.

Основна цел на срещата беше да се споделят идеи и да се обсъдят възможности как да се засилят партньорствата за постигане на ефективни резултати за деца и младежи. Участниците в срещата постигнаха съгласие по редица точки за действие, които ще бъдат допълнително разработени – формиране на Консултативен съвет по бизнес и деца и изграждане на академия за обучение.

Следвайки принципите на Глобалния договор на ООН, Българо-швейцарската търговска камара винаги търси възможност за повишаване на Корпоративната социална отговорност . БШТК силно подкрепя тази инициатива и е готова да сътрудничи за постигане на резултати за децата с УНИЦЕФ, чрез използване на иновативни подходи за постигането на Целите за устойчиво развитие 2030 (SDG’s).

Фото кредит: Лилия Йотова

Снимки:
Социална дейност