ЕТЕМ България ЕАД

ЕТЕМ е водеща компания за екструдиране на алуминиеви профили и е първият интегриран проектант и производител на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

С производствени съоръжения в България и с капацитет надхвърлящ 35 000 тона годишно, ЕТЕМ гарантира постоянна, незабавна, ефективна и непрекъсната доставка на всички свои клиенти.

Продуктовото портфолио на компнията включва системи за фасади, врати, прозорци, алуминиеви профили за автомобилната индустрия и други промишлени приложения.

С помощта на постоянни иновации и инвестиции в инфраструктурата, в най-съвременно оборудване и в своя екип, ЕТЕМ е международна компания, която осъществява износ и има присъствие в цял свят.

С повече от 40 години опит и трайно присъствие в областта на проектиране и производство на профили за архитектурни системи и различни промишлени приложения, компанията поема ангажимент да предоставя на своите клиенти продукти и услуги с добавена стойност, като със своите професионализъм и постоянство създава и поддържа дълготрайни отношения, базирани на доверие.

ЕТЕМ има силни позиции в Югоизточна Европа и неотлъчно преследва възможностите за навлизане и установяване на присъствие в повече държави и развиващи се пазари.

Чрез компетентни структури и отлично обучен персонал, компанията изпълнява стратегическите цели за разбиране и изпълнение на нуждите на всеки един пазар, като по този начин ефективно помага на клиентите си да изпълнят задачите, които стоят пред техния бизнес.

бул. „Илиянци“ 119А, София 1220
Лице за контакт: Томас Пурнел

+359 2 921 91 11

etem.bg@etem.com

www.etem.com