Бългериън Корпорейт Сервисис ЕООД

Бългериън Корпорейт Сервисис ЕООД е дружество, комбиниращо богат международен бизнес опит с присъствие на местния пазар. Ние предлагаме широк спектър от корпоративни и административни услуги, включващи учредяване на дружества, предоставяне на адрес на управление, административно-технически услуги, счетоводни и данъчни услуги.
Вие се обслужвате от високо квалифицирани, талантливи и иновативни специалисти, имащи богат опит с взискателни клиенти от Западна Европа и САЩ.
Ние се стремим към съвършенство, посвещавайки силите и уменията си, за да предоставим ненадминато обслужване и да създадем добавена стойност за нашите клиенти.
Съдействайки на клиентите с техните административни отговорности, ние им позваляваме да се концентрират върху оптимизирането на съществената част от техния бизнес и бъдещо развитие. Ние предлагаме услуги по време на периоди на пикова активност, които могат да бъдат редуцирани, когато вече не са необходими.
За повече информация относно нашата компания и спектър от услуги, които предлагаме, Ви каним да посетите http://www.bulcorp.com.

www.bulcorp.com
ул. Искър 68-70 | София 1527 | България
Т: +359 2 44 56 300
Ф: +359 2 44 56 399
E: sales@bulcorp.com