Адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и Ко.“

Основана през 1991 година, „Георгиев, Тодоров и Ко.“ е една от първите български правни кантори в България. Към момента дружеството е една от най-големите кантори в страната, за която работят 7 партньора и 52-ма адвоката, които винаги са били горди от възможността да предоставят отлични юридически услуги на своите клиенти.

Успешната дългогодишна и ефективна практика на дружеството я поставя на челни позиции в областта на корпоративното и търговско право, със специален акцент върху финансовия сектор, чуждите инвестиции и приватизацията.

От създаването си до сега, „Георгиев, Тодоров и Ко.“ е натрупала значителен международен опит. Адвокатската кантора е призната във всички реномирани международни юридически справочници като една от трите най-добри правни фирми в България. През 2017 година, за пореден път „Георгиев, Тодоров и Ко.“ е призната като водеща кантора в сферата на процесуалното представителство на Chambers Europe и Legal 500 и заслужено печели първо място в класациите, което е неоспоримо вече повече от 8 поредни години.

Кантората е класирана и сред водещите правни фирми в сектори корпоративно право, сливания и придобивания, банки и финанси, телекомуникации.

София, ул. „П. Парчевич“ 27

Лице за контакт: Станка Кръстанова

+359 2 937 65 27

skrastanova@georg-tod.com

http://georg-tod.com